Nyheder + Det sker

Nyt år - nyt medlemsskab


Godt nytår!


Vi har startet året ud med at sende nye kontingentopkrævninger ud til vores medlemsforeninge. Vi har fået et nyt bogføringssystem, så det kan være, at det ser lidt anderledes ud, end det plejer, men det skulle gerne være lettere for vores medlemmer at betale og lettere for os at håndtere.


Det koster 200 kr. om året at være medlem af Frivilligcenter Tønder, og medlemsskabet følger kalenderåret. Hvis din forening endnu ikke er medlem, så send os en mail på frivilligcentertoende@gmail.com med:


  • Foreningens navn
  • Kontaktperson
  • Mailadresse
  • Telefon
  • By


Da vi har fået et nyt system, kan det være, at din forening har fået en opkrævning uden at ønske medlemsskab. Hvis det er tilfældet, kan du ignorere den eller sende os en kort besked, så sender vi ikke en reminder ud.

Julelukket


Frivilligcenter Tønder holder juleferie, og er derfor lukket fra og med d.23. december 2022 til og med d.2. januar 2023.


Vi glæder os til at vende tilbage til et spændende 2023.


Jul og nytår er forbundet med fællesskab, venner og familie, men desværre sidder alt for mange ufrivilligt alene i disse højtider, men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Julevenner


For mange mennesker er Julevenner.dk blevet et lys i en ellers mørk tid, og der kan være mange grunde til, at man søger nogle at holde jul med.


Måske har du:
Lyst til at gøre en forskel for nogle, som måske sidder alene
Lyst til at opleve en anderledes jul med nye traditioner og god mad
Lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med søde mennesker  


Så har du ekstra plads ved bordet, eller søger du et hyggeligt hjem at tilbringe juleaften, så opret dig på Julevenner.dk og find dine julevenner for i år.


Det er gratis, og mange har allerede oprettet sig som julevært eller julegæst.


Julevenner.dk er et fælles initiativ af Boblberg og Røde Kors.


Julevenner.dk kan man oprette sig som julevært- eller gæst, og finde nogen at tilbringe en hyggelig juleaften sammen med.


Nytårsvenner


Find dine nytårsfællesskaber på Nytårsvenner.dk.


Der kan være mange grunde til, at man søger nogen at tilbringe nytårsaften med.


Måske har du:

Lyst til at tilbringe en aften med nye traditioner?

Lyst til at gøre en forskel for nogen, som måske sidder alene?

Lyst til at tilbringe en hyggelig aften sammen med søde mennesker?


Så har du ekstra plads omkring nytårsbordet, eller søger du et hyggeligt hjem at tilbringe nytårsaften i, så opret dig på Nytårsvenner.dk og find dine nytårsvenner for i år.


Begge tjenester er gratis for alle, og målet er, at ingen skal føle sig ufrivilligt alene i denne særlige tid.

Pressemeddelse:

Nye ansigter i Frivilligcenter Tønders bestyrelse


Frivilligcenter Tønder har fået udvidet bestyrelsen med to medlemmer og en suppleant.


Mens en stor del af Danmark d.30.november blev skuffede i fodbold, var smilene store og begejstringen ligeså i Frivilligcenter Tønder. I Bøgely i Skærbæk, hvor de hører til, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling, for at få udvidet bestyrelsen.


Hele 2 repræsentanter meldte sig på banen og en enkelt suppleant sprang på opgaven. Så Frivilligcenteret kan sige velkommen til Bent Olling fra Hjerneskadeforeningen, Jutta Bargum Stein fra Sozialdienst Løgumkloster og til Jytte Evald fra Skærbæk Lokalråd der blev suppleant.


Den nye bestyrelse konstituerede sig umiddelbart efter mødet med formand Poul Erik Hansen, Aktiv Fritid Tønder, Næstformand Erik Jensen, Danske Seniorer Løgumkloster, kasserer Tage Sørensen, Aktive Timer Skærbæk. Derudover består bestyrelsen af Birgitte Lange.


Frivilligcenter Tønder glæder sig til samarbejdet med den nye bestyrelse, udtaler daglig leder Ditte Madvig Evald.