Julehjælp

Oversigt over julehjælp i 2023

Kender du andre steder, hvor man kan søge julehjælp, så tip os på info@frivilligcentertoender.com.

www.blaakors.dk
Blå Kors uddeler julehjælp til børnefamilier på overførselsindkomst.

Julehjælpen uddeles til familier med hjemmeboende børn under 18 år som en hjælp til gaver og julemad. Sidste frist for ansøgning er den 23. november 2023. Alle ansøgere vil senest den 11. december modtage besked via mail, om de har modtaget julehjælp eller fået afslag på julehjælp.


www.børnesagen.dk
En økonomisk håndsrækning til børnefamilier med én forsørger, der lever på lav ydelse og som har brug for støtte til at kunne fejre julen. Frist 15. november.


www.folkehjaelp.dk
❤ Dansk Folkehjælp. Kan søges af enlige på overførselsindkomst samt samboende, hvor begge er på overførselsindkomst samt har hjemmeboende børn under 18 år. Frist d.19. november.


www.frelsenshaer.dk
❤ Frelsens Hær uddeler julehjælp til trængende. Man kan søge julehjælp via en online ansøgning fra den 1. – 30. november.


www.julehjaelpen.dk
❤ Gennem Julehjælpen kan man donere eller ansøge om hjælp i form af legetøj, tøj, gavekort og alle de mange andre genstande, der bliver doneret af private samt virksomheder.


Facebook-gruppen "Julehjælpen 2023"
❤ I denne Facebook-gruppe kan du modtage en donation eller du kan hjælpe ved at give en familie en håndsrækning. Se mere information i Facebook-gruppen (kræver medlemskab).


www.lions.dk
❤ Flere af Lions lokalafdelinger yder julehjælp til trængte familier. Tag kontakt til den afdeling, der ligger nærmest dig for at få nærmere information om, hvordan du søger.www.mitsamlelån.dk/bermann-rosenbergs-julehjaelp

Bermann & Rosenbergs Julehjælp uddeler fem gange julehjælp á kr. 1.000,00 til værdigt trængende. Frist d.17. december kl.23.00. Udbetaling sker den 21. december og der kan ansøges via linket.


www.moedrehjaelpen.dk
❤ Mødrehjælpen uddeler hvert år julehjælp til økonomisk trængte familier. Både mødre og fædre kan søge. Der kan søges frem til
den d.7. december kl 10:00.


www.morbarn.grant.nu
❤ Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er en landsdækkende privat forening, som yder økonomisk eller rådgivningsmæssig støtte til enlige mødre eller fædre og gravide, herunder uddeler foreningen julehjælp. Julehjælpen er et legat på 1000 kroner, som kan søges i perioden 24. september til 1. december 2022.


www.rodekors.dk
❤ Røde Kors' julehjælp varierer fra afdeling til afdeling. Du skal kontakte din lokale Røde Kors-afdeling for at komme i betragtning. Åbner for ansøgninger d.1. november.


www.sogn.dk
❤Julehjælp i folkekirken uddeles af de lokale kirker. Mange kirker uddeler julehjælp for midler, der er samlet ind i sognet. Det kaldes ofte sognets menighedspleje.


www.menighedsplejen.dk
❤ Hvis der ikke uddeles julehjælp i din lokale kirke, kan du søge om julelegat hos Samvirkende Menighedsplejen. Det kræver, at du får din ansøgning attesteret hos den lokale sognepræst. Sognepræsten kan også søge på vegne dig.

Støt Julehjælp


Der er mange muligheder for at give til julehjælp gennem en del af de ovenstående organisationer.